Élelmiszervállalkozók
Versenyképességéért Egyesület

2020. február 5-én szakmai napot rendeztünk

Az ÉVE 2020. február 5-i szakmai napjának témája az élelmiszervállalkozásokat érintő aktuális kérdések voltak

Az
ÉLELMISZERVÁLLALKOZÓK
VERSENYKÉPESSÉGÉÉRT EGYESÜLET
M E G H Í V Ó J A


az élelmiszervállalkozásokat érintő aktuális kérdésekről
szóló szakmai napon való részvételre
Időpont: 2020. február 5. (szerda), 10:00 – 13:00 óra
Helyszín: Benczúr Palota, Vadászterem
(1068 Budapest, Benczúr utca 27.)

Program:

10:00 – 10:20
Regisztráció

10:20 – 10:30
Köszöntő
Schreiberné Molnár Erzsébet főtitkár
Élelmiszervállalkozók Versenyképességéért Egyesület (ÉVE)

10:30 - 11:00
A NÉBIH 2019 évi ellenőrzési tapasztalatai és 2020 évi ellenőrzési tervei
Kovács Krisztina osztályvezető
Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal

11:00 – 11:30
A dúsított élelmiszerekre vonatkozó szabályozás
Dr. Horacsek Márta osztályvezető
Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet

11:30 – 12:00
Az élelmiszerjelölési előírások hatósági ellenőrzésével kapcsolatos tapasztalatok
Kolozsvári István osztályvezető
Pest Megyei Kormányhivatal, Élelmiszerlánc-biztonsági, Földhivatali,
Növény- és Talajvédelmi, Erdészeti Főosztálya
Élelmiszerlánc-biztonsági Osztály

12:00 – 12:30
Az Érték és Minőség nagydíj pályázat ismertetése
Kiss Károlyné ügyvezető igazgató
DIAMOND Szervezőiroda Bt.

12:30 – 13:00
konzultáció