Élelmiszervállalkozók
Versenyképességéért Egyesület

Rólunk

Az Élelmiszervállalkozók Versenyképességéért Egyesület (ÉVE) a 2013. évben alakult meg azzal a céllal, hogy segítse a magyarországi élelmiszeripari kis-, és középvállalkozások piacra jutását, illetve versenyképességének növelését.

Az Élelmiszervállalkozók Versenyképességéért Egyesület (ÉVE) célja a magyarországi élelmiszeripar kis- és középvállalkozás szereplői piacra jutásának és versenyképességének növelése.

Tagjaink között élelmiszer-, étrend-kiegészítő- és speciális gyógyászati célú tápszer előállítók egyaránt megtalálhatók.

Az élelmiszerjogi szabályozási környezetet jól ismerő szakemberekkel dolgozunk együtt, akik készséggel segítik tagjaink kérdéseit megválaszolni.

Az ÉVE első számú tevékenységének tartja, hogy gondoskodjon az egyesületi tagok pontos tájékoztatásáról.

A folyamatosan változó gazdasági igényeknek és jogszabályi környezetnek való megfelelés és a naprakészség ugyanúgy fő jellemzője tevékenységünknek, mint a partnerekkel és szervezetekkel való jó viszony kialakítása és ápolása.

Napi kapcsolatban állunk több minisztériummal, hatósággal, érdekképviseleti szervezetekkel, akikkel közösen dolgozunk azon, hogy tagjaink tevékenysége a lehető legeredményesebb legyen.

Rendszeresen szervezünk eseményeket (pl. konferenciákat, workshopokat, üzleti reggeliket), melyek tagjainknak információkkal és kapcsolatépítési lehetőségekkel szolgálnak.

AMIT NYÚJTUNK:

  • Általános kereskedelmi alapismeretek
  • Speciális élelmiszerjogi tanácsadás
  • Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokkal kapcsolatos tanácsadás
  • Szakmai érdekképviselet
  • Workshopok, konferenciák, egyéb események szervezése
  • „Zöld Lámpa” minőséget tanúsító védjegy használata a tagok számára
  • Az Érték és Minőség Nagydíj keretében Versenyképességi Különdíj adományozása

Az ÉVE tevékenységéről szóló magyar és angol nyelvű brosúra PDF formátumban letölthető innen.